Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Horten

Hos Møller Bil Horten tilbyr vi en rekke service- og reparasjonstjenester, som original service og EU-kontroll, samt ulike reparasjoner og skifte av slitasjedeler. Vi utfører også reparasjon og skifte av frontruter og eventuelt andre ruter. Når du leverer din Volkswagen hos oss tar vi alltid vare på bilens historikk og fabrikkgarantien blir ivaretatt. I tillegg får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti hvis du følger Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet!

Våre ansatte er spesialister på Volkswagen, både selgere og servicepersonell. Her finner du høyt utdannede bilmekanikere og vi jobber hver dag for å ha fornøyde kunder. Møller Bil Horten er ISO-sertifisert og driver med kontinuerlig kvalitetsforbedringsarbeid, der våre ansatte jobber mot et felles mål: alle våre kunder skal trives hos oss og være fornøyde med den service vi yter. Vi satser mye på utdannelse av vår ansatte slik at vi kan gi deg som kunde den beste kvaliteten og kundeopplevelsen hver eneste gang.

Det er vi som kan Volkswagen! Våre folk kurses kontinuerlig for å være oppdatert på den nyeste informasjon om Volkswagen. Det er også vi som kan oppdatere bilen din med den nyeste softwaren som bilen trenger for at motor, drivlinje og andre tekniske komponenter i bilen skal virke slik de er bør gjøre.