Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Horten får du alt du trenger til bilen din

Møller Bil Horten er en av Hortens ledende bilforhandlere, og vi har et komplett moderne bilanlegg der vi tilbyr alle tjenester innen bil på samme sted. Vi tilbyr salg av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy samt brukte biler, og selger også en rekke originalt tilbehør, dekk og felg, samt at vi har et flott dekkhotell. Vi har et eget bilverksted der vi utfører mange service- og reparasjonstjenester. For deg som ikke ønsker å eie bil har vi gode løsninger for både privatleasing og leasing av firmabil. Møller Bil Horten tilbyr også god bilforsikring, finansiering, billån og serviceavtaler.

Hos Møller Bil Horten er vi opptatt av deg som kunde, og her finner du svært dyktige fagfolk, som er spesialister på Volkswagen. Vi har historikken på din bil og kan derfor se hva bilen din har behov for av vedlikehold. Vi tilbyr leiebil og hvis du bor eller jobber i nærheten, bringer vi deg gjerne dit hvis bilen skal på verkstedet. Ønsker du å vente på bilen mens den er på verksted har vi en hyggelig og moderne sittegruppe der du kan slå ihjel tiden med litt lesing og varm eller kald drikke. Du kan også gjerne bruke tiden på å gjøre deg kjent med alle de fine bilmodellene som står utstilt hos oss.

Vi har mer enn 50 års erfaring som merkevareforhandler, noe som gir deg både trygghet og kvalitet. Møller Bil Horten ble etablert i 1970 og holdt da til i Falkenstensveien 31. I mars 2017 flyttet vi inn i distriktets nyeste og mest moderne bilanlegg i Trimveien 33 i Horten Handelspark. Vi er 16 ansatte, og omsetter for rundt 130 millioner i året.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 44 bilforhandlere og 12 spesialiserte skadeverksteder på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil Horten.

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Onsdag
  08:00 - 16:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››